Ingredientai
- Makaronai 250 g
- Brokoliniai kopūstai 70 g
- Špinatai 0,5 sauja
- Bazilikai 15 g šviežių
- Saulėgrąžos 30 g
- Alyvuogių aliejus 40 g
- Citrinos sultys 1 valg. š.
- Vanduo 3 valg. š. dar geriau - daržovių nuoviro
Kaip gaminti
1. Saulėgrąžas užpilti verdančiu vandeniu ir palaikyti bent 15 min.
2. Brokolius pavirti ant garų kelias minutes, kol šiek tiek suminkštės. Pabaigoje dėti pavirti špinatus kelioms minutėms, kol jie suminkštės.
3. Į maisto smulkintuvą sudėti brokolius su špinatais, išmirkytas saulėgrąžas, bazilikų lapelius, supilti alyvuogių aliejų, citrinos sultis ir daržovių nuovirą (arba vandenį) ir viską gerai susmulkinti iki vientisos masės
4. Dėti ant makaronų ir gerai viską sumaišyti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams