Ingredientai
- Česnakai 2 skiltelės šviežio, smulkinto
- Alyvuogių aliejus 50 ml
- Pomidorai 1 vnt. pakuotė vyšninių, pusiau perpjautų
- Aitrioji paprika 1 valg. š. SANTA MARIA RED HOT dribsnių
- Makaronai 400 g 1 pakuotė – „tagliatelle“
- Petražolės 100 g šviežiai smulkintų
- Parmezano sūris 100 g tarkuoto
Kaip gaminti
- Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės.
- Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet neprideginkite česnakų!
- Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1–2 minutes.
- Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes.
- Patiekite su parmezanu ir šviežiomis petražolėmis.
- Patarimas! Makaronai idealiai tinka prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita