Ingredientai
- Makaronai 300 g maži
- Žuvis 300 g rūkyta
- Obuoliai 1 vnt. didelis
- Agurkai 1 vnt.
- Batonas 3 vnt. skrudintos riekelės
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Česnakai 1 skiltelės
- Majonezas 100 g neriebus - padažui
- Jogurtas 100 g natūralus - padažui
- Karis 2 g 1/2 arbat. š. - padažui
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Sūdytame vandenyje išvirkite makaronus, kaip nurodyta ant pakuotės. Žuvį supjaustykite gabaliukais. Nulupkite ir supjaustykite obuolį bei agurką.
2. Batono riekeles supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus bei traiškyta česnako skiltele.
3. Pasiruoškite padažą: į dubenį sudėkite visus padažui skirtus produktus ir gerai išmaišykite. Padažą galite užpilti ant salotų arba tiekti atskirame dubenėlyje. Ant salotų pabarstykite skrudintų batono gabalėlių.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita