Ingredientai
- Bandelė: 1 vnt.
- Svogūnai 200 g
- Sviestas 1 valg. š.
- Jautiena 500 g maltos
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. 0,5 maltų
- Aliejus 4 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
- Bandelę išmirkykite vandenyje, nuspauskite ir sudėkite į dubenį.
- Nulupkite svogūnus, vieną supjaustykite ir pakepinkite, kol gražiai pageltonuos.
- Į dubenį sukrėskite keptus svogūnus, maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir suformuokite apvalius pjausnius.
- Likusius svogūnus supjaustykite žiedeliais ir pakepinkite aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą. Išgriebkite iš keptuvės ir laikykite šiltai.
- Kiekvieną pjausnio pusę kepkite po 4 - 5 minutes gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
- Kai kepsniai apskrus, sumažinkite temperatūrą ir kepkite dar 2 minutes.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita