Ingredientai
- Mėsa 400 g malta - jautiena arba kiauliena
- Pipirai 3 g 0,5 cm aitriojo
- Paprikos 1 vnt. 0,5 raudonos
- Česnakai 1 skiltelės
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Petražolės 1 arbat. š. smulkintų lapelių
- Džiūvėsiai 4 valg. š. malti
- Aliejus 2 valg. š. kepti
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Aitrųjį pipirą ir papriką smulkiai supjaustykite, sudėkite į faršą, įberkite prieskonių, smulkintų petražolių, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.
- Drėgnomis rankomis iš faršo formuokite nedidelius kamuoliukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai paruduos. Tiekite su šviežiomis salotomis.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita