Ingredientai
- Mangas 1 vnt.
- Grietinėlė 125 ml plakamosios
- Jogurtas 125 ml
- Apelsinai 1 vnt. nutarkuotos žievelės
- Vanilė 1 arbat. š. aromato
- Morengai: 6 vnt.
- Žalioji citrina 1 vnt. nutarkuota žievelė bei sultys
Kaip gaminti
- Dideliame dubenyje sumaišykite laužytus morengus, plaktą grietinėlę, jogurtą ir apelsino žievelę, vanilę.
- Kitame dubenyje sumaišykite pjaustytus mangą, nutarkuotą žaliosios citrinos žievelę ir sultis.
- Į desertų indelius dėkite šaukštą morengų masės, po to šaukštą vaisių. Susluoksniuokite iki viršaus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Edita“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita