Ingredientai
- Manai 200 g
- Kefyras 1 st.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cukrus 1 žiupsnelis
- Obuoliai 2 vnt.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. žiupsnelis (nebūtinai)
- Cinamonas 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Manų kruopas užpilkite kefyru ir 20 minučių brinkinkite.
2. Į išbrinkusią masę įmuškite kiaušinį, pagal skonį berkite cukraus, tarkuotų obuolių, pagardinkite cinamonu. Jei norite, kad blyneliai dailiai iškiltų, įberkite žiupsnelį kepimo miltelių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita