Ingredientai
- Marcipanų masė: 200 g
- Šokoladas 100 g pieniško
- Saulėgrąžų aliejus 1 arbat. š.
- Papuošimai: (įvairių) 1 sauja
Kaip gaminti
- Visų pirma rankomis suformuokite norimo dydžio marcipanų masės rutuliukus, taip pat galima pasinaudoti sausainių formelėmis.
- Išlydykite pienišką šokoladą karšto vandens vonelėse.
- Išlydytą šokoladą iškart sumaišykite su saulėgrąžų aliejumi.
- Mirkykite suformuotą marcipanų masę į išlydytą šokoladą ir papuoškite.
- Įdėkite saldainius į šaldytuvą 30 min.
- Skanaus!
Receptą atsiuntė Ieva Bagdonaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita