Ingredientai
- Kopūstai 500 g 300 g raudono gūžinio ir 200 g balto
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Porai 1 vnt. gabaliukas
- Morkos 1 vnt.
- Grietinė 100 g ar majonezo
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Iš raudono kopūsto, svogūno, grietinės (majonezo) ir druskos pagaminkite tamsias salotas.
2. Iš morkų, šviesaus kopūsto, poro ir grietinės (majonezo) pagaminkite šviesias salotas. Jas sudėkite į lėkštę kaip pavaizduota nuotraukoje arba sumaišykite kartu.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita