Ingredientai
- Lašiša 400 g filė
- Druska 1 arbat. š. rupi jūros
- Juodieji pipirai 1 arbat. š.
- Citrinos 1 vnt. sultys
- „Kotányi“ itališkos žolelės: 2 arbat. š.
- Aliejus 6 arbat. š. tyras alyvų
- Pipirai 1 arbat. š. rožiniai
- Salotos 15 g lapinės
Kaip gaminti
1. Supjaustykite lašišos filė 1 cm riekelėmis.
2. Jūros druską sumaišykite su rupiai maltais juodaisiais pipirais.
3. Marinuokite lašišą su citrinos sultimis, druskos ir pipirų mišiniu, žolelėmis ir alyvų aliejumi.
4. Po 10 min. lašišą išimkite, patiekite papuošę rožiniais pipirais ir salotų lapais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita