Ingredientai
- Vištiena 1 kg sparneliai ir blauzdelės
- Actas 100 ml obuolių
- Rudasis cukrus 2 valg. š.
- Garstyčios 3 valg. š. padažo
- Česnakai 4 skiltelės
- Druska 2 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
Kaip gaminti
- Česnako skilteles smulkiai supjaustykite.
- Kitus ingredientus gerai išmaišykite dubenyje .
- Vištienos sparnelius, blauzdeles ar krūtinėles (tik tuomet jas supjaustykite smulkiau, galite net pamušti), išvoliokite marinate, uždenkite ir palikite šaltai marinuotis per naktį .
Receptą atsiuntė Neringa L., Kaunas
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Sultinga vištiena“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita