Ingredientai
- Agrastai 1500 g
- Obuolių actas 300 ml
- Vanduo 200 ml
- Medus 1 valg. š.
- Gvazdikėliai 5 vnt.
- Imbieras 1 vnt. mažas gabalėlis šviežio
- Rudasis cukrus 100 g
Kaip gaminti
Nuvalytus agrastus sudėti į sietelį ir perlieti verdančiu vandeniu. Sudėti į sterilizuotus stiklainius, užpilti verdančiu marinatu. Sandariai uždaryti, kai atvės, laikyti šaltai.
Patarimas. Agrastus greičiausiai nuvalysi, uodegėles karpydama žirklutėmis, kurios suspaustos pačios vėl atsidaro.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita