Ingredientai
- Grybai 1500 g baravykai
- Vanduo 1 l
- Druska 50 g
- Cukrus 80 g
- Actas 100 g
- Pipirai 6 vnt. žirmeliai
- Krapai 20 g
Kaip gaminti
- Grybus nuplaukite, nuvalykite ir virkite 15-20 minučių pasūdytame vandenyje.
- Po virimo palikite grybus nuvarvėti ir apdžiūti, kol gaminsite marinatą.
- Suberkite į vandenį druską, cukrų, pipirus, krapus ir užvirinkite. Tada supilkite actą ir gautame marinate virkite grybus, kol jie nusileis ant dugno.
- Viską supilstykite į stiklainius, užsukite ir apverskite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita