Ingredientai
- Citrinos 1 vnt. 3 šaukštai citrinų sulčių
- Aliejus 100 ml
- Peletrūnas 1 arbat. š. žiupsnelis
- Petražolės 2 valg. š.
- Pievagrybiai 250 g
- Druska 1 arbat. š. žiupsnelis
- Pipirai 1 arbat. š. žiupsnelis
Kaip gaminti
Sumaišykite 3 šaukštus citrinų sulčių ir 100 ml aliejaus, įberkite žiupsnelį druskos, pipirų ir peletrūnų, 2 šaukštus kapotų petražolių. Šiuo marinatu užpilkite 250 g nedidelių pievagrybių ir laikykite šaldytuve. Marinuotais pievagrybiais puoškite patiekalus, tiekite kaip garnyrą ar užkandį.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita