Ingredientai
- Pomidorai 5 vnt.
- Česnakai 5 skiltelės
- Krapai 1 sauja
- Pipirai 1 žiupsnelis kvapniųjų
- Laurų lapai 3 vnt.
- Vanduo 1 l marinatui
- Cukrus 2 valg. š. marinatui
- Druska 1 valg. š. marinatui
- Actas 125 ml marinatui
Kaip gaminti
- Pomidorus nuplaukite, kiekvieną įpjaukite ir į vidų įkiškite po česnako skiltelę.
- Į švarius stiklainius sudėkite pomidorus, įmeskite krapų, pipirų, po lauro lapelį. Iš išvardytų produktų išvirkite marinatą ir karštą užpilkite ant pomidorų.
- Stiklainius dėkite į puodą su vandeniu ir pridenkite dangteliais. Vandenį užvirkite ir stiklainius dešimt minučių kaitinkite. Išėmę sandariai uždarykite.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita