Ingredientai
- Aliejus 4 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 4 valg. š sulčių
- Medus 1 arbat. š.
- Česnakai 1 skiltelės
- Rozmarinai 1 arbat. š. džiovintų
- Kiauliena 4 vnt. gabalėliai - sprandinės
- Sultys 100 ml obuolių
Kaip gaminti
1. Aliejų išsukite su citrinų sultimis, medumi, sutrinta česnakų skiltele ir rozmarinais. Sudėkite mėsą ir palikite marinuotis.
2. Mėsos gabalėlius iš abiejų pusių apkepinkite įkaitintame aliejuje. Supilkite obuolių sultis ir kepkite 5–7 minutes.
3. Kepsnelius patiekite su marinuotomis aitriosiomis paprikomis ir salotomis su ridikėliais.
Knyga „Geri receptai“ |
Receptas iš knygos „Geri receptai“, kulinarė Asta Žvikevičienė