Ingredientai
- Tortilija 4 vnt. SANTA MARIA TEX MEX
- Aitrioji paprika 2 arbat. š. SANTA MARIA ANCHO STYLE
- Žalioji citrina 3 valg. š. sulčių
- Cukrus 1 arbat. š. 0,5
- Druska 1 arbat. š. SANTA MARIA druskos iš malūnėlio
- Lašiša 300 g pjaustytos kubeliais
- Avokadai 1 vnt. pjaustytas kubeliais
- Svogūnai 20 g žieminio
- Moliūgo sėklos 3 valg. š. kepintų ir sutrupintų
Kaip gaminti
- Kiekvieną tortiliją supjaustykite į 8 dalis.
- Patepkite jas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos ir apie 5–6 min. kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos.
- Sumaišykite 2 valg. š. alyvuogių aliejaus, ANCHO aitriąsias paprikas, cukrų ir druską.
- Atskirai sumaišykite lašišos, avokado kubelius ir 2/3 svogūno bei moliūgų sėklas.
- Aplaistykite lašišą padažu ir palikite, kad marinuotųsi.
- Prieš patiekdami, sudėkite lašišos gabalėlius ant šiltų tortilijų.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita