Ingredientai
- Agaras: 1 arbat. š.
- Vanduo 500 ml
- Pienas 1 st.
- Sultys 1 st. vaisių arba daržovių
- Medus 100 g galima keisti į ruduoju cukrumi
Kaip gaminti
- Pusę kiekio pasirinkto skysčio sumaišykite su agaru ir užvirinkite.
- Likusiame vandenyje ištirpinkite medų arba cukrų ir supilkite į verdantį agarą.
- Pakaitinkite, kol užvirs ir išpilstykite į formeles.
- Vėsinti galite tiesiog kambaryje, šaldyti nebūtina. 5 asmenims.
- Pagaminsite per 20 min. (neskaičiuojant aušinimo laiko).
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita