Ingredientai
- Miltai 1 st. po ½ st. kvietinių ir ruginių
- Medus 100 g
- Kakava 100 g
- Sviestas 125 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Riešutai 50 g smulkinti
- Razinos 2 valg. š.
- Kepimo milteliai 5 g
- Gvazdikėliai 1 žiupsnelis malti
Kaip gaminti
- Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir gvazdikėliais. Sviestą išsukite su medumi, įmuškite kiaušinį ir maišydami po truputį suberkite miltus, kakavą ir riešutus.
- Nedidelius tešlos blynelius šaukšteliu dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, ant kiekvieno galite uždėti razinų arba apibarstyti aguonomis, sezamais, mėgstamais riešutais.
- Kepkite 200`C karštumo orkaitėje 10–12 min.
- Kai atvės, apšlakstykite lydytu juoduoju šokoladu. Palaukite, kol jis sustings ir… Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita