Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!
Ingredientai
Kaip gaminti
|
Meduoliukai |
- Medų, cukrų ir sviestą ištirpinkite ant ugnies puode, kol ištirps. Atvėsinkite.
- Į atvėsusią masę įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, lėtai maišydami suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus.
- Tešlą gerai išminkykite, padaryt rutulį, įdėkite į molinį dubenį ir uždengus ranšluoščiu palaikykite šaltai ( recepto autorė laikomes šaldytuve apie 4-5 dienas).
- Išėmus tešlą pasidalinkite kamuoliukais, ir kiekvieną kamuoliuką iškočiokite kočėlu ir spauskite formeles.
- Kepkite apie 160 laipsniu orkaitėje apie 12-15 min (priklauso nuo storio) kol paruduos.
- Iškepusius dėkite ant lygaus paviršiaus, nes jie būna minkšti tik vėliau sukietėja.
- O tuomet kiek tik turite namuose fantazijos, visą ją sudėkite puošiant meduoliukus.
|
Meduoliukai |
Receptą atsiuntė Skaistė Vonzodaitė
Kategorijos