Ingredientai
- Šoninė: (pjaustytos kubeliais) 50 g
- Svogūnai 50 g pjaustytų kubeliais
- Pupelės 120 g konservuotų, nuvarvintų
- Aitrioji paprika 1 valg. š. SANTA MARIA CHIPOTLE
- Kiaušiniai 20 vnt. putpelių
- Aliejus 4 valg. š.
- Padažas: (SANTA MARIA TACO) 200 ml
- Traškučiai: (kukurūzų – SANTA MARIA NACHO) 100 g
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis SANTA MARIA grūstų
- Česnakai 1 vnt. laiškinio
Kaip gaminti
- Apskrudinkite šoninės gabalėlius, sudėkite svogūnus ir kepkite, kol švelniai paruduos. Įberkite pupeles, aitriąsias paprikas ir pakaitinkite porą minučių, tada viską sutrinkite, kol gausite vientisą ir švelnią košelę.
- Paskrudinkite 5 min. traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
- Pakepkite putpelės kiaušinius iš vienos pusės. Prieš patiekdami, ant traškučių užtepkite po valgomąjį šaukštą pupelių košelės, po 2 arbat. š. aitriojo paplotėlių padažo (taco padažo), uždėkite kiaušinį, smulkintų laiškinių česnakų ir apibarstykite juodaisiais pipirais.
PATARIMAS! Pabandykite ir su aitriųjų paprikų milteliais!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Meksikiečių