Ingredientai
- Sviestas 200 g arba margarino kepiniams
- Cukrus 250 g
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š.
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Apelsinai 1 vnt. tarkuotos žievelės
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Miltai 300 g
- Baltasis šokoladas 100 g
- Ryžių dribsniai 100 g
- Mėlynės 400 g
- Miltelinis cukrus 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Kepinių margariną arba sviestą sutrinkite su cukrumi. Įmaišykite kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir viską įmaišykite į tešlą.
2. Įberkite sulaužytą baltąjį šokoladą. Įdėkite ryžių dribsnių ir sumaišykite.
3. Gautą tešlą dėkite į kepimo indą ir užberkite mėlynes.
4. Kepkite apie valandą 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Pyragui iškepus, viršų pabarstykite milteliniu cukrumi.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita