Ingredientai
- Morkos 100 g
- Majonezas 4 valg. š.
- Pienas 200 ml
- Kiauliena 500 g
- Grietinė 4 valg. š.
- Bulvės 200 g
- Obuoliai 300 g džiovintų
- Svogūnų laiškai 50 g
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis čili - pagal skonį
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Krapai 1 sauja smulkintų
Kaip gaminti
- Plonomis riekelėmis supjaustykite bulves, morkas, džiovintus obuolius.
- Susmulkinkite svogūnus, supjaustykite smulkiai mėsą.
- Viską dėkite į čenakines sluoksniais: bulvės, morkos, obuoliai, mėsa, svogūnai, bulvės. Užpilkite pienu.
- Ant viršaus uždėkite majonezą sumaišytą su grietinę ir smulkintais krapais.
- Troškinkite uždengę 200 laipsniu orkaitėje apie pusantros valandos.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita