Ingredientai
- Mėsa 200 g maltos
- Bulvės 2 vnt.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Aliejus 4 valg. š.
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. 1/4
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Bulves smulkiai sutarkuokite.
- Sudėkite mėsą.
- Įberkite druskos, aitriųjų pipirų.
- Įmuškite kiaušinį.
- Išminkykite tešlą ir suformuokite kotletus.
- Apkepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių – kotletai turi būti dailiai apskrudę.
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita