Ingredientai
- Kiauliena 400 g virta
- Grybai 1 st. apvirti, švieži
- Svogūnai 1 vnt. 1–2
- Aliejus 1 valg. š. arba riebalai
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Džiūvėsiai 50 g malti
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti, pagal skonį
Kaip gaminti
- Virtą kiaulieną sumalkite.
- Keptuvėje įkaitinkite šaukštą riebalų (ar aliejaus). Apkepinkite supjaustytus grybus ir kapotus svogūnus.
- Perdėkite iš keptuvės į dubenį. Sudėkite maltą kiaulieną, išplaktą kiaušinį, suberkite džiūvėsėlius. Viską išmaišykite ir pagardinkite pipirais ir druska pagal skonį.
- Patiekite su kepintais lašinukais ir svogūnais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita