Ingredientai
- Jautiena 200 g
- Aliejus 2 valg. š.
- Bulvės 200 g
- Morkos 100 g
- Salierai 100 g šakniagumbio
- Svogūnai 100 g
- Česnakai 1 skiltelės
- Grietinė 4 valg. š. arba natūralaus jogurto
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
- Pipirai 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Kubeliais supjaustytą mėsą pakepinkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Apkepusią mėsą išdėliokite į indelius, o likusiuose riebaluose pakepinkite kubeliais supjaustytas morkas, sugrūstą česnaką bei svogūnus. Juos taip pat išdėliokite į indelius.
2. Bulves ir salierus supjaustykite kubeliais, sudėkite į indelius, įpilkite vandens, kad apsemtų, pasūdykite, pagardinkite pipirais, į kiekvieną indelį įdėkite po šaukštą grietinės, uždenkite ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite 30–40 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita