Ingredientai
- Mėsa 1200 g aš dariau iš karbonadinės, nes tik tokią tuo metu turėjau, bet buvo sausoka, tad siūlau imti riebesnę
- Garstyčios 1 valg. š.
- Druska 1 arbat. š.
- Pipirai 1 arbat. š. šviežiai malti
- Mėsos prieskoniai (mėgstami): 1 arbat. š.
- Šoninė (plonos virtos juostelės): 200 g
- Agurkai 100 g marinuoti
- Svogūnai 2 vnt. arba 3
Kaip gaminti
- Iš mėsos padarykite išklotinę ir iš abiejų pusių pabarstykite druska, pipirais ir prieskoniais, ant vienos pusės užtepkite garstyčias.
- Ant mėsos dėkite šoninės juosteles, o ant šoninės – plonomis juostelėmis pjaustytus marinuotus agurkus.
- Ant agurkų dėkite žiedais supjaustytus ir pakepintus svogūnus. Atsargiai viską susukite ir užtvirtinkite krapštukais.
- Vyniotinį įdėkite į kepimo „rankovę“ ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 1 val., po to atverkite „rankovę“ ir dar pakepkite, kol gražiai apskrus.
Receptas iš tinklaraščio „remember every moment“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „remember every moment“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita