Ingredientai
- Avokadai 1 vnt. mėtų ir avokadų įdarui
- Medus 1 puodelis 1/4 - mėtų ir avokadų įdarui ir 2 valg. š. - šokoladiniam sluoksniui
- Aliejus 2 puodelis 6 valg. š. - kokosų ištirpintas - mėtų ir avokadų įdarui ir 1/4 puodelio - šokoladiniam sluoksniui
- Druska 2 žiupsnelis mėtų ir avokadų įdarui ir šokoladiniam sluoksniui
- Kokosų drožlės 2 puodelis 1,5 - mėtų ir avokadų įdarui
- Likeris 3 valg. š. mėtų - mėtų ir avokadų įdarui
- Kakava 1 st. 1/4 pudros - šokoladiniam sluoksniui
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š. 1/4 - šokoladiniam sluoksniui
Kaip gaminti
- Visus mėtinio sluoksnio ingredientus sudėkite į trintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Tuomet supilkite į kepimo popieriumi išklotą indą.
- Ištirpinkite kokosų aliejų, sudėkite medų ir visus kitus ingredientus. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant avokadų ir mėtų įdaro. Palaikykite šaldytuve apie 3-4 valandas ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita