Ingredientai
- Mielinė tešla: (pakuotė) 1 vnt.
- Sviestas 100 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Juodasis šokoladas 1 vnt. plytelė
- Aguonos 2 valg. š.
Kaip gaminti
- Tešlą atšildykite kambario temperatūroje, kaip nurodyta ant pakuotės.
- Šokoladą sulaužykite nedideliais gabalėliais, sviestą supjaustykite.
- Sviestą ir šokoladą sumeskite į karščiui atsparų indą ir maišydama pakaitinkite vonelėje virš garų.
- Atšildytą tešlą klokite į riebalais išteptą kepimo skardą ir plačiu šepetėliu tolygiai aptepkite šokolado mase.
- Ant viršaus berkite aguonų, tešlą perlenkite pusiau, pakočiokite ir supjaustykite stačiakampiais. Juos susukite.
- Paruoštas bandeles aptepkite kiaušinio plakiniu, dėkite į formą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15–20 min., kol parus.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita