Ingredientai
- Miltai 500 g tešlai
- Mielės 30 g tešlai
- Aliejus 3 valg. š. tešlai
- Kiaušiniai 1 vnt. trynys - tešlai
- Druska 1 žiupsnelis tešlai
- Rabarbarai 300 g įdarui
- Cukrus 3 valg. š. įdarui
Kaip gaminti
1. Į miltus įberkite druskos, supilkite aliejų, pusėje stiklinės šilto vandens išleistas mieles, užminkykite tešlą ir palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų.
2. Rabarbarus nulupkite, supjaustykite gabaliukais, apibarstykite cukrumi ir išmaišykite. Visus kremui skirtus produktus išplakite plakikliu.
3. Pakilusią tešlą plonai iškočiokite, lakštą perkelkite į riebalais išteptą skardą, aptepkite kremu ir suberkite rabarbarų griežinėlius. Tešlos kraštus aptepkite išplaktu tryniu. Pakilusį pyragą orkaitėje kepkite apie 15 min.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Virtuvės paslaptys“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita