Ingredientai
- Pienas 1 l
- Migdolai 300 g sumaltų riešutų ir migdolų plokštelės papuošimui
- Cukrus 80 g
- Kiaušiniai 3 vnt. tryniai
- Grietinėlė 100 ml
- Vanilė 2 arbat. š. ekstraktas
Kaip gaminti
- Cukrų ištirpinkite piene ant silpnos ugnies, bet neužvirkite. Įpilkite vanilės ekstrakto ir sumaltus migdolų riešutus.
- Virkite pieną su migdolais ant silpnos ugnies kelias minutes įdedant po vieną kiaušinio trynį. Viską gerai išmaišykite.
- Įpilkite grietinėlės ir gerai išmaišykite.
- Patiekite užbarstant skrudintų migdolų plokštelių.
Recepto autorė Viktorija Ramašauskaitė
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita