Ingredientai
- Pienas 1 puodelis arba šalto vandens
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sviestas 2 valg. š. ištirpinto
- Cukrus 3 valg. š.
- Ryžių miltai 1,5 puodelis arba miltų mišinio be gliuteno
- Vanilės ekstraktas 0,5 arbat. š. arba vanilinio cukraus
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 4 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite ištirpintą sviestą, supilkite vandenį ar pieną, įdėkite druską, miltus be gliuteno, jeigu naudojate, įberkite ksantano dervos (nebūtina), vanilinį cukrų ir viską gerai išmaišykite, kad neliktų miltų gumuliukų.
2. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje.
3. Skanaukite su grietine ir braškių uogiene.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Rengiu šventę: Užgavėnės