Ingredientai
- Faršas 500 g vištienos
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Pienas 200 ml
- Sūris 150 g kietasis
Kaip gaminti
- Vištienos faršą sumaišykite su druska, pipirais, smulkintais svogūnais, kiaušiniu ir šlakeliu pieno. Gerai išmaišykite ir formuokite rutuliukus.
- Dėkite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 20–30 minučių.
- Per tą laiką paruoškite sūrio padažą – sutarkuokite sūrį, sumaišykite su trintu česnaku ir likusiu pienu. Gautą padažą užpilkite ant vištienos kukuliukų ir palikite kepti dar 15–20 minučių.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita