Ingredientai
- Grybai 1 st. šviežiai virtų arba marinuotų
- Raudonasis svogūnas 1 vnt. nedidelis
- Žirniai 1 st. 0,5 konservuotų
- Majonezas 2 valg. š. 2 - 3
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Ridikėliai 3 vnt. papuošimui
- Svogūnų laiškai 1 sauja papuošimui
Kaip gaminti
- Grybus nuplaukite, susmulkinkite, palikite keletą grybukų nepjaustytų papuošimui, pagardinkite pagal skonį druska ir pipirais.
- Svogūną susmulkinkite, suberkite konservuotus žirnelius viską sumašykite su majonezu.
- Papuoškite smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Receptą atsiuntė Audronė A., Čekiškė.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Grybų karas“
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita