Ingredientai
- Vištiena 500 g filė
- Svogūnai 1 vnt. didelis
- Kiaušiniai 3 vnt. baltymai
- Skrudintos bulvytės: 300 g
- Agurkai 3 vnt. vidutinio dydžio
- Salotos 200 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Majonezas 100 g
- Putpelių kiaušiniai 10 vnt.
- Sūris 200 g fermentinis – papuošti
Kaip gaminti
1. Pasūdytame vandenyje išvirkite vištienos filė, atvėsinkite ir supjaustykite ją šiaudeliais.
2. Smulkiai supjaustykite svogūną, apkepinkite jį. Iškepkite gruzdintas bulvytes (naudojau šaldytas). Agurkus supjaustykite šiaudeliais. Išvirtus kiaušinių baltymus sutarkuokite stambiau.
3. Visus turimus ingredientus sumaišykite su majonezu, įberkite mėgstamų prieskonių. Ant lėkštės dėkite salotų lapų, ant jų – mišrainę ir tada tarkuotą sūrį. Viduryje šaukštu ar stikline padarykite duobutę ir sudėkite virtus putpelių kiaušinius. Skanaus!
Receptą atsiuntė Tatjana Afanasjeva
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Mano velykinis receptas
- Noriu patiekalo: Salotos
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita