Ingredientai
- Miltai 1 puodelis
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Rudasis cukrus 60 g
- Grietinėlė 200 g (riebios)
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Moliūgai 200 g (tyrės)
Kaip gaminti
- Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir cukrumi. Grietinėlę, moliūgų tyrę ir kiaušinį suplakame iki vientisos masės ir įmaišome miltus.
- Keptuvę gerai įkaitiname, iškart sumažiname temperatūrą iki vidutinės ir kepame iš abiejų pusių, po kelias minutes. Aš kepiau lengvai patepusi keptuvę rapsų aliejumi.
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis g-blogas.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita