Ingredientai
- Pienas 1,5 st.
- Moliūgo tyrė 1 st.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Actas 2 valg. š.
- Kokosų aliejus 2 valg. š.
- Cukrus 3 valg. š.
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Viso grūdo miltai 2 puodelis
- Soda 1 arbat. š.
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Imbieras 0,5 arbat. š.
- Druska 0,5 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Dideliame dubenyje lengvai išplakite pieną, moliūgų tyrę, kiaušinį, kokosų aliejų ir actą.
2. Į atskirą indą persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius, valgomąją sodą, cinamoną, imbierą ir druską.
3. Į skystų produktų mišinį iš lėto suberkite sausąjį. Gerai išmaišykite.
4. Įkaitinkite keptuvę, švelniai ją ištepkite kokosų aliejumi ir kepkite blynelius. Blyneliai turi išsipūsti ir švelniai paruduoti.
5. Patiekite su klevų sirupu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Užgavėnės