Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Moliūgai 500 g
- Raudonėliai 3 arbat. š.
- Druska 1 arbat. š. ¼
- Kukurūzai 1 puodelis saldūs geltonieji kukurūzai
- Citrinos 1 vnt. 1 arbat.š. - sulčių
Kaip gaminti
- Įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite smulkintus svogūnus. Troškinkite 1 min. Sudėkite į puodą pjaustytą moliūgą, suberkite žoleles. Virkite iki kol sriuba sutirštės.
- Suberkite saldžiuosius geltonuosius kukurūzus ir virkite, kol jie suminkštės.
- Sriubą iki vientisos masės sutrinkite elektriniu trintuvu. Pagardinkite citrinų sultimis, druska ir patiekite su šviežiais žalumynais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita