Ingredientai
- Moliūgai 350 g
- Pomidorai 200 g
- Svogūnai 100 g
- Česnakai 1 skiltelės
- Razinos 50 g geltonųjų
- Rudasis cukrus 200 g
- Imbieras 1 arbat. š. nugriebto
- Pipirai 1 arbat. š. po 0,5 arbat. š. - juodųjų ir kvapniųjų žirneliais
- Vynas 250 ml balto arba obuolių acto 6 proc.
Kaip gaminti
- Moliūgą ir pomidorus supjaustykite nedideliais kubeliais.
- Nuvalykite ir smulkiai supjaustykite česnakus ir svogūną.
- Sugrūskite pipirus. Jei neturite grūstuvės, galite naudoti pipirų žirnelius.
- Sudėkite visus produktus į indą, supilkite actą, užvirinkite, sumažinkite kaitrą ir virkite maišydami, kol sutirštės.
- Sudėkite į švarius indelius ir laikykite šaldytuve.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita