Ingredientai
- Pievagrybiai 300 g
- Citrinos 1 vnt. pusės citrinos sultys
- Moliūgai 600 g kubeliais pjaustytas
- Česnakai 4 skiltelės
- Ožkų pieno sūris 150 g
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š.
- Balzaminis actas 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 arbat. š. čiobreliai, raudonėliai ar kt. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Česnakus sukapokite ir apkepkite aliejuje. Pievagrybius supjaustykite ir apšlakstykite citrinų sultimis. Grybus dėkite į keptuvę su česnakais ir apkepkite.
2. Galiausiai sudėkite moliūgo kubelius ir dar kepkite 5–8 minutes. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis.
3. Tiekdami apibarstykite trupintu sūriu ir apšlakstykite balzaminiu actu.
Vegetariški patiekalai |
Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita