Ingredientai
- Morkos 1 kg
- Graikiniai riešutai 1 st.
- Rozmarinai 20 g kelios šakelės šviežių
- Aliejus 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, malti
Kaip gaminti
1. Morkas nuskuskite, stambiai supjaustykite, išdėliokite karščiui atspariame inde, apšlakstykite aliejumi, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, riešutais ir rozmarinų šakelėmis.
2. Kepkite vidutinio karštumo orkaitėje, kol morkos suminkštės, bet neištiš.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita