Ingredientai
- Morkos 675 g nuskustų
- Vynas 1 st. sauso baltojo
- Svogūnai 1 vnt.
- Alyvuogių aliejus 4 valg. š.
- Miltai 2 valg. š.
- Petražolės 1 valg. š. susmulkintų lapelių
Kaip gaminti
1. Morkas supjaustykite plonais griežinėliais ir 7 min. pavirkite garuose.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite plonais žiedais supjaustytą svogūną ir kepkite 5 min.
3. Suberkite miltus, gerai išmaišykite ir toliau kaitindami po truputį supilkite vyną.
4. Kai padažas pradės tirštėti, sudėkite morkų griežinėlius, petražoles, uždenkite ir troškinkite dar 15 min.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita