Ingredientai
- Morkos 300 g plonai pjaustytų
- Ananasai 100 g šviežių, pjaustytų gabaliukais
- Mangas 2 vnt. nedideli
- Cukrus 1 valg. š.
- Baltojo vyno actas 60 ml
- Apelsinų sultys 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 valg. š. mėgstamų, kapotų
Kaip gaminti
1. Dubenyje sumaišykite actą, cukrų, apelsinų sultis ir aliejų. Tuomet dėkite pjaustytas morkas ir dar kartą viską gerai išmaišykite. Uždenkite ir dėkite į šaldytuvą. Palaikykite šaltai bent valandą.
2. Tuomet supjaustykite mangus ir juos kartu su ananaso gabaliukais sudėkite į salotas. Jas pagardinkite norimais prieskoniais arba žemės riešutais bei įvairiais žalumynais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos