Ingredientai
- Morkos 3 vnt. 3-4 vnt.
- Cukrus 2 valg. š.
- Vanduo 1 st. ¼ st.
- Manai 2 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Miltai 2 valg. š. 2-3 valg. š.
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. pusė
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Imbieras 1 arbat. š.
- Aliejus 30 ml kepimui
Kaip gaminti
1. Sutarkuokite morkas burokine trintuve, sukrėskite jas į puodą, užpilkite vandeniu, įberkite cukraus, prieskonių ir apie 15 min. troškinkite.
2. Baigdami troškinti, suberkite manus. Į atvėsusias troškintas morkas įmuškite kiaušinį ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3. Blynelius kepkite keptuvėje ant įkaitinto aliejaus. Patiekite su grietine arba tarkuotu šokoladu.
Šaltinis: 15min.lt
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita