Ingredientai
- Morkos 400 g 400-500 g
- Sviestas 100 g
- Pienas 1 st.
- Migdolai 3 valg. š. smulkintų, pakepintų
- Razinos 2 valg. š.
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Kardamonas 1 arbat. š. žiupsnelis
- Cukrus 1 st.
Kaip gaminti
1. Morkas nuskuskite ir sutarkuokite.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite tarkuotas morkas. Kepkite apie 10 min. nuolat maišydama.
3. Supilkite pieną, suberkite cukrų, migdolus ir razinas, pagardinkite cinamonu bei kardamonu.
4. Gautą masę kepkite keptuvėje apie gerą pusvalandį, kol visiškai išgaruos pienas.
5. Masę sudėkite į formą, išklotą kepimo popieriumi, ir palaukite, kol visiškai atvės.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita