Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Imbieras 1 arbat. š. tarkuoto šviežio
- Kario prieskoniai 1 žiupsnelis
- Morkos 4 vnt. stambiai supjaustytos
- Daržovių sultinys 4 st.
- Lęšiai 0,75 st. raudonųjų
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
Kaip gaminti
1. Puode įkaitinę aliejų kepkite svogūnus apie 5 minutes. Suberkite kario miltelius bei imbierą ir pakepkite dar 30 sekundžių. Suberkite morkas, supilkite sultinį, paskaninkite druska ir pipirais.
2. Virkite apie 15 minučių arba tol, kol morkos suminkštės.
3. Sutrinkite sriubą trintuve.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos