Ingredientai
- Morkos 1 kg
- Cukrus 800 g
- Obuoliai 500 g rūgščių
- Citrinos 2 vnt.
- Apelsinai 2 vnt.
- Imbieras 50 g šviežios šaknies
Kaip gaminti
1. Nuskustas morkas ir obuolius smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite. Imbiero šaknį nulupkite ir smulkiai sukapokite. Išspauskite citrinų ir apelsinų sultis, o jų žieveles sutarkuokite.
2. Visus paruoštus ingredientus sumaišykite, suberkite cukrų ir virkite tol, kol sutirštės.
3. Paruoštą marmeladą sukrėskite į švarius ir iškaitinus stiklainius ir palikite pastovėti.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai, Desertai