Ingredientai
- Morkos 300 g
- Šokoladas 150 g
- Miltai 100 g
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Rudasis cukrus 250 g
- Apelsino žievelė 1 arbat. š. nutarkuotos
- Abrikosų uogienė 1 valg. š.
Kaip gaminti
1. Morkas sutarkuokite, o kiaušinius išplakite su cukrumi, kol pastarasis ištirps. Plakinį sumaišykite su morkomis.
2. Į morkų mišinį įmaišykite apelsinų žieveles ir miltus.
3. Gautą masę sukrėskite į kepimo indą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20–25 minutėms.
4. Kol pyragas kepa, išlydykite šokoladą ir jau iškepusį morkų pyragą aptepkite juo. Viršų papuoškite abrikosų uogiene.