Ingredientai
- Morkos 3 vnt.
- Obuoliai 1 vnt.
- Imbieras 2 valg. š. trinto
- Svogūnų laiškai 1 sauja pagal skonį
- Graikiniai riešutai 1 st. 1/4 arba migdolų
- Actas 1 valg. š. užpilui
- Klevų sirupas 1 valg. š. užpilui
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š. užpilui
- Pipirai 1 žiupsnelis užpilui
- Druska 1 žiupsnelis užpilui
Kaip gaminti
- Plonais šiaudeliais susmulkinkite (arba sutrinkite stambia trintuve) morkas ir obuolį.
- Nuvalykite imbiero šaknį ir sutrinkite stambia trintuve. Supjaustykite svogūnus. Dėkite viską į dubenį ir pridėkite riešutų.
- Užpilui sumaišykie actą, klevų sirupą, alyvuogių aliejų, druską bei pipirus.
- Apipilkite salotas užpilu ir leiskite kiek pastovėti.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita