Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Karis 2 arbat. š.
- Morkos 8 vnt. vidutinio dydžio
- Salierai 4 vnt. stiebų
- Svogūnai 1 vnt.
- Daržovių sultinys 2 puodelis
- Sultys 1 valg. š. citrinų
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sumaišykite su kario prieskoniais. Po kelių minučių suberkite tarkuotas morkas, pjaustytus salierus, smulkintus svogūnus. Troškinkite 10 minučių ir tuomet supilkite sultinį.
- Virkite, kol daržovės suminkštės, pagardinkite druska ir pipirais. Išvirusią sriubą palikite kiek atvėsti ir sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Papuoškite žalumynais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita